Inici  La Seu-e Titularitat i regulació

Titularitat i regulació

La seu electrònica és l’adreça electrònica, disponible per a la ciutadania a través de xarxes de telecomunicacions, la titularitat correspon al Consell Comarcal del Maresme.  L’adreça electrònica de la seu és (https://seu.ccmaresme.cat/) a la qual es pot accedir directament o mitjançant el portal web comarcal.

La Gerència del Consell Comarcal és l’òrgan responsable de la seu electrònica del Consell. La gestió i administració d’aquesta seu electrònica es realitza des del Servei d’Administració electrònica del Consell Comarcal del Maresme.

El Consell Comarcal del Maresme determina les condicions de creació i funcionament de la seva seu electrònica a través de l'Ordenança reguladora de l'administració electrònica aprovada el 22 de febrer de 2022. Per mitjà del Decret de President núm. 281-2023, de 19 d'abril de 2023, s'aprova la present Seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme.

 

Consell Comarcal del Maresme - Miquel Biada, 1, 08301 , Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax. 93 757 21 12 - maresme@ccmaresme.cat

Desenvolupat per eCityclic
Seu Electrònica